Chromaviso  ApS - Torben Skov Hansen

Chromaviso ApS - Torben Skov Hansen

Made By Makers har været vores faste samarbejdspartner i over 10 år - og vi er meget glade for samarbejdet og den rådgivning og de løsninger de har leveret.

Made By Makers har god forståelse for vores løsninger og brugernes behov og ønsker. Vi har sammen udviklet projekter på tværs af digitale og analoge platforme.
— Innovationschef, Torben Skov Hansen
 
 TIMEDICO A/S    - Daniel Blak

TIMEDICO A/S  - Daniel Blak

At arbejde sammen med Made By Makers er beviset på at outsourcing fungerer.

Når vi arbejder med Made By Makers, sætter vi bare i gang og glæder os til nogle meget velforberedte møder, hvor Made By Makers har sat sig dybt ind i vores DNA og kommer med nogle sikre men også skæve forslag – det giver tryghed. Vi får så meget ros for både det fysiske og det brugermæssige design fra hele verden. Er 100% overbevist om at Made By Makers vil blive en del af Timedico i mange år fremover, som de allerede har været det i en del år
— CEO Daniel Blak
 
 
  Pleuratech ApS   - Dr. Niels Katballe

Pleuratech ApS - Dr. Niels Katballe

Vores samarbejde med Made by Makers har været kendetegnet ved lyttende, reflekterende og kreative medarbejdere, som effektivt og professionelt har formet og formidlet vores produkt.
— Founder & Thoracic surgeon Dr. Niels Katballe
 
 ECCO - Ejnar Truelsen

ECCO - Ejnar Truelsen

ECCO har igennem årene været i forbindelse med Made By Makers i flere forskellige sammenhæng. Det har ofte været projekter, hvor vi har benyttet os af deres eminente indlevningsevne, for enten at få belyst en konkret case, eller som sparringspartner ved mere diffuse strategisager med idégenerering. I andre sammenhæng, har det været deciderede designløsninger vi har samarbejdet omkring.

I begge situationer har Made By Makers udvist stor professionalisme, dynamik og indlevningsevne, som kombineret med deres lune jyske humor, har resulteret i nogle utraditionelle og, nogle gange overraskende, løsninger; men altid med kunden i baghovedet, hvilket gør dem til en yderst attraktiv samarbejdspartner.
— Chief Designer/Concept Lab, ECCO, Ejnar Truelsen
 Neurokirurgisk Afdeling, Operation og Intensiv Nord, Aarhus Universitetshospital - Leanne Langhorn & Lone Moeslund Larsen

Neurokirurgisk Afdeling, Operation og Intensiv Nord, Aarhus Universitetshospital - Leanne Langhorn & Lone Moeslund Larsen

Vi har i samarbejdet med Made By Makers oplevet en evne til at facilitere og udføre processerne omkring brugerinddragelse, hvor brugernes (patienternes) og vores behov, blev omsat til helt konkrete løsningsmuligheder.

Samarbejdet med Made By Makers bragte visionerne frem i os, vores viden blev sat i spil og vi blev udfordret og inspireret. Løsningerne er i dag implementeret og har bragt tydelig forbedring for personale og patienter.
— Leanne Langhorn, Klinisk sygeplejespecialist, PhD Lone Moeslund Larsen, Intensivsygeplejerske
 

"We believe that mutual trust is the strongest way to cooperate"