UPDATES from MADE BY MAKERS


ARLA Guld

AARHUS 2017

Kulturåret i Aarhus blev flot skud igang. ARLA fik i dagens anledning anvendt deres flotte mælkehuse...nu i GULD. Vi ønsker alle et fantastisk godt kulturår. 

ARLA Guld

MBM + TIMEDICO

FANTASTISK SAMARBEJDE MED MADE BY MAKERS I AARHUS 

Uddrag fra artikel i Magasinet Pleje:

"Direktør, Daniel Blak fra Timedico, som står bag udviklingen af TEMPUS600 Vita udtaler: “Vi har været i tæt samarbejde med Made by Makers omkring udviklingen af design og ny brugerflade til vores blodprøvestander. Standeren var lanceret men kunne ikke sælges på eksportmarkederne fordi design og brugerflade ikke var god nok og fordi den fyldte for meget på hospitalerne. Derfor indgik vi et samarbejde med Medico Technical Innovationscenter (MTIC) under Region Midt, og der blev inviteret 4 designbureauer hvor Made by Makers var det ene. Vi var ikke spor i tvivl om, at Made by Makers var de rigtige til opgaven. De forstod problemstillingen bedst, og de kom med den rigtige energi og måde at angribe opgaven på. Derfor indgik vi samarbejde med dem, og det har vi ikke fortrudt.”

Daniel Blak fortsætter: “Vi er faktisk ovenud begejstrede for Made by Makers. De er yderst kompetente og har løftet os gennem hele projektet. De har forstået at udfordre os indenfor den økonomiske ramme, og det der næsten har overrasket mig mest er, at de også er meget produktionsteknisk vidende. Det betyder, at vi har fået en samarbejdspartner, der både forstår brugernes ønsker og kan omsætte det til løsninger, vi kan arbejde med.

Vi har haft rigtig mange løsningsforslag, som alle har været yderst velbegrundede, og en efter en har vi i et tæt samarbejde snævret løsningen ind. Baggrunden for den valgte løsning er, at Made by Makers har lavet en omfattende brugerundersøgelse på en række hospitaler. De har været et uundværligt input i processen. I dag er Made by Makers vores faste designhus, og vi har lavet mange projekter sammen siden.”


ARLA på AGF stadion
ARLA på AGF stadion

ARLA på AGF stadion

Vores kære Mælkehuse blev vist frem på AGF stadion...go kamp


Rynkeby.jpg

Team Rynkeby med MBM logo

Vi tog godt imod Team Rynkeby som var forbi for at sige tak for støtten...med en skøn sang :)


Danish Design Award:

Together with Crown Prince Frederik and Chromaviso we had a wonderful evening at the Danish Design Award show.


MADEBYMAKERS Sponsor Lyseng

SPONSOR:

Made By Makers is now clothing sponsor for Lysengs talented football girls